Hoe kom ik aan meer klanten?

Heb jij als zelfstandig ondernemer moeite om rond te komen van je eigen bedrijf? Ligt de vraag 'Hoe kom ik aan klanten' continu op je lip? Kom langs voor een gratis groeisessie in Apeldoorn en maak gebruik van klantmagneetmarketing.

Plan je gratis groeisessie*

AHG-advies voortkomt langdurig ziekteverzuim

home-slider ancella van der haar

Ancella van der Haar is al een tijd lang bezig om met haar bedrijf AHG-advies aan de weg te timmeren. De voorbije jaren waren niet slecht, maar er moest een sterkere basis komen te staan om door te kunnen groeien. Samen met Ancella hebben we een plan gemaakt om langdurig meer omzet te gaan draaien.

John betaalt te veel geld

Om een goed plan te maken om structureel meer omzet te genereren is de basis een doelgroep te kiezen. Tijdens de sessie is besloten om te richten op grote bedrijven (100 medewerkers en meer). De beslisser binnen het bedrijf heeft de naam John gekregen. John heeft voornamelijk last van langdurig ziekteverzuim en ontslagrondes. Dit kost hem veel geld, waar hij vaak niet weet dat hier geld te besparen valt.

Geld besparen door voorkomen langdurig ziekteverzuim

Photo 21-08-13 11 22 39De doelgroep is bekend, met de daarbij behorende gegevens over deze doelgroep. AHG-Advies ondersteund John bij het voorkomen van langdurig ziekteverzuim. En dat zorgt voor veel geldbesparing. Ancella kan John helpen door zijn medewerkers te trainen om ziekteverzuim te voorkomen. Mocht er een ziekte voordoen neemt Ancella John bij de hand door een plan van aanpak te maken om deze ziekte op een goede manier te verhelpen.

Op het moment dat er een langdurig ziektegeval zich voordoet begeleid Ancella deze medewerkers zodat ze zo snel als mogelijk met plezier de arbeidsmarkt weer op kunnen.

Inzetten van het netwerk

De bedrijven zoals die van John bereik Ancella door het inzetten van haar netwerk die ze de afgelopen jaren heeft opgebouwd. Daarnaast gaat ze ook nieuwe samenwerkingen opzetten met verzuimbedrijven, waarvoor zij een aanvulling is. Op deze manier kan Ancella warm binnen deze bedrijven terecht komen.

Met haar achtergrond als jobhunter zal ze zelf ook haar netwerk gaan vergroten met grote bedrijven. Door langs deze bedrijven te gaan om kennis te maken en haar kennis te delen kan ze haar waardepropositie goed overbrengen.

Ken jij John?

Ken jij een bedrijf waarbinnen een John werkt? Of heb je toevallig zelf een bedrijf en wil je meer weten hoe je geld kunt besparen door het voorkomen van ziekteverzuim? Ancella komt graag bij je langs om haar kennis te delen. Zij en haar netwerk aan specialisten kunnen je zeker helpen! Neem contact op met Ancella of benader mij, ik breng jullie graag met elkaar in contact!

Twitteraccount AHG-Advies

LinkedIn Ancella van der Haar

Commentaar

Reacties