Hoe kom ik aan meer klanten?

Heb jij als zelfstandig ondernemer moeite om rond te komen van je eigen bedrijf? Ligt de vraag 'Hoe kom ik aan klanten' continu op je lip? Kom langs voor een gratis groeisessie in Apeldoorn en maak gebruik van klantmagneetmarketing.

Plan je gratis groeisessie*

Arnaud Mooij – Mooijer Graphic


 “Onderscheiden doe je niet zomaar, dat doe je vanuit een gedachte. Samen met Freek hebben we de kern gevonden en vertaald naar een sterk marketingplan! Hierdoor kan ik veel makkelijker communiceren met de doelgroep!”


ArnaudMooij“Voordat ik met Freek aan de gang ging had ik nog geen echt marketingplan. Dit zorgde ervoor dat ik tijdens netwerken merkte dat ik de zoveelste grafisch vormgever / webdesigner was. Het was dus tijd om daar verandering in te brengen en mij te onderscheiden. Maar dit doe je niet zomaar, dat doe je vanuit een gedachte. Samen met Freek hebben we de kern gevonden en vertaald naar een sterk marketingplan. Namelijk het optimaliseren van de merkbeleving bij bedrijven. Klinkt al een heel stuk interessanter hè? Aan de hand hiervan kan ik veel gemakkelijker communiceren met de doelgroep en mij onderscheiden van de rest. Je biedt iets wat anders is dan alle anderen.

De samenwerking met Freek loopt heel erg goed omdat hij je uitdaagt om tot nieuwe inzichten te komen. Daardoor krijg je een hele andere kijk op je bedrijf en kan je weer stappen nemen.”

Commentaar

Reacties