Hoe kom ik aan meer klanten?

Heb jij als zelfstandig ondernemer moeite om rond te komen van je eigen bedrijf? Ligt de vraag 'Hoe kom ik aan klanten' continu op je lip? Kom langs voor een gratis groeisessie in Apeldoorn en maak gebruik van klantmagneetmarketing.

Plan je gratis groeisessie*

Coffee Pitch Apeldoorn: Een leuke mix aan ondernemers

Coffee Pitch ApeldoornElke derde vrijdag van de maand is het tijd voor de Coffee Pitch in Apeldoorn. Een initiatief waar tientallen ondernemers op afkomen om met elkaar te netwerken. Spil van de ochtend zijn de pitches, waar de ondernemers uit Apeldoorn zich kunnen voorstellen.

Afgelopen vrijdag was ikzelf aan de beurt en mocht ik kort vertellen over Word een Klantmagneet. Een korte pitch met daarin de belangrijkste punten van Word een Klantmagneet. Na mijn pitch het de beurt aan John ten Have van Ten Have Bedrijfsdiensten. Wat opviel aan zijn pitch was de interactie die hij zocht met het publiek. Schoonmaken is een bekend fenomeen, maar John zorgde voor een feestje in de zaal door het publiek te confronteren met de meest vieze plekjes binnen een bedrijf.

Na een presentatie over de beurseconomie was het tijd om te gaan netwerken. Tijdens de Coffee Pitch valt het mij elke maand weer op dat er een goede energie ontstaat. Naast dat er altijd veel bekenden aanwezig zijn, komen er elke maand ook weer nieuwe frisse ondernemers. Een leuke mix van mensen waar je nieuwe relaties mee op kunt bouwen.

Kortom, deze editie van de Coffee Pitch zat weer vol nieuwe verhalen en connecties. Een aanrader om als startende ondernemers eens langs te komen. De volgende editie vind plaats op 18 oktober 2013.

www.coffeepitchapeldoorn.nl

Foto: The Content Guys

Commentaar

Reacties