Hoe kom ik aan meer klanten?

Heb jij als zelfstandig ondernemer moeite om rond te komen van je eigen bedrijf? Ligt de vraag 'Hoe kom ik aan klanten' continu op je lip? Kom langs voor een gratis groeisessie in Apeldoorn en maak gebruik van klantmagneetmarketing.

Plan je gratis groeisessie*

De Groeiversneller van de ICT

mario van der haar

Mario van der Haar is in de maand maart de klant van de maand. Na meer dan 25 jaar werkzaam te zijn geweest in de ICT heeft hij in 2009 de Opleiding tot Coach gedaan en is in 2011 zijn eigen bedrijf begonnen: PerspectieK. Met PerspectieK coacht en begeleidt Mario leidinggevenden en ondernemers binnen (ICT) organisaties.

Frans, de ICT ondernemer

Omdat Mario jaren in de ICT branche gewerkt heeft, is hij voor deze bedrijven een interessante sparringpartner. Mario kan met hen meedenken en coachen om de dienstverlening te verbeteren. Door de samenwerking en communicatie binnen ICT teams te verbeteren kan zowel de productiviteit als de kwaliteit van dienstverlening worden verbeterd. Voor de ICT ondernemer vormt dit vaak een grote uitdaging. In het begeleidingsmodel dat we gebruiken om een beeld te vormen van de doelgroep geven we deze doelgroep een symbolische, willekeurige naam. In dit geval heeft Mario gekozen voor de naam “Frans”

Groeiversneller

De toegevoegde waarde van een coach ligt, als het goed is, buiten hetgeen Frans zich zelf überhaupt voor kan stellen. Om wel duidelijker aan te geven wat de toegevoegde waarde is hebben we samen met Mario de term groeiversneller bedacht. Mario helpt Frans namelijk met het effectiever laten werken van het team. Hierdoor worden de kosten voor Frans verlaagd en/of de omzet juist verhoogd. Dit alles resulteert in het belangrijkste voor iedere ondernemer: Blije klanten J.

Gratis Groeicheck

Om Frans te overtuigen van de meerwaarde van PerspectieK heeft Mario een groeicheck ontwikkeld. Op basis van een aantal groeipunten kan Mario de verbeterpunten van het bedrijf, processen, teams, leidinggevenden en medewerkers analyseren. Naar aanleiding van deze check komt Mario met een voorstel oftewel een groeiplan. De inspiratie en kennis die Mario opdoet tijdens het uitvoeren van zijn passie, deelt hij met geïnteresseerden in zijn blogs. 

Ken jij Frans?

Lees je dit verhaal en denk je opeens: Hé, die Frans komt mij bekend voor! Dan is het leuk wanneer je hem of haar in contact brengt met Mario. Natuurlijk kun je hem/ haar ook met mij in contact brengen, zodat ik voor het juiste contact zorg. 

Meer informatie over Mario & PerspectieK?

Commentaar

Reacties