Hoe kom ik aan meer klanten?

Heb jij als zelfstandig ondernemer moeite om rond te komen van je eigen bedrijf? Ligt de vraag 'Hoe kom ik aan klanten' continu op je lip? Kom langs voor een gratis groeisessie in Apeldoorn en maak gebruik van klantmagneetmarketing.

Plan je gratis groeisessie*

Een succesvol bedrijf bouwen & de zomervakantie: de perfecte combinatie!

Vanaf vandaag nog 24 nachten slapen en dan is het 1 juli: Dan zit de helft van het jaar erop! Tijd om terug te kijken naar het afgelopen jaar. Wat ging goed? Wat ging minder goed? Wat is jouw groeistrategie voor het komende half jaar? Een succesvol bedrijf bouw je vanaf de camping of het strand! Maar eerst: Tijd om terug te kijken:

 

Hoe sta jij ervoor?

De belangrijkste vraag die jij je moet stellen is hoe het ervoor staat met je bedrijf op dit moment! Lig je op koers om je omzetdoelstellingen te behalen? Ben je enthousiast over de groei die je als ondernemer hebt doorgemaakt? Het is een goed moment om te leren van het eerste halfjaar en een plan te maken voor de komende periode. Welke dingen wil je graag verbeteren? En welke zaken moet je uitbouwen omdat het al goed genoeg is? Het is tijd om te werken aan je bedrijf!

 

Waar ga jij naartoe?

Werken aan je bedrijf in plaats van in je bedrijf. Daarmee kijk je naar de ontwikkeling en de groei van je bedrijf. Waar sta je nu en waar wil je naartoe? Welke stip zet je aan de horizon? En wat wil je aan het eind van dit jaar dan bereikt hebben. Het is tijd om een gedegen plan voor jezelf te maken óf je gedegen plan bij te stellen. Als echte ondernemer zit je vol met ambities, spreek ze uit en maak ze waar!

 

Plannen maken op het strand

Ga aan de slag met de ontwikkeling van je bedrijf! Laten we hopen dat het mooie weer er weer aan gaat komen, zodat je op een lekkere plek je plan voor het komende halfjaar kunt gaan maken. Bijvoorbeeld op het strand of in het park, op je slippers!

Maar weet jij waar je in moet verbeteren? Heb je voldoende informatie om je plan te maken? Vaak merk ik dat ondernemers vastlopen, dat ze in bestaande paden denken en daardoor net die volgende stap niet kunnen maken. Maak je niet ongerust, want iedere ondernemer heeft dat, ik natuurlijk ook. Daarom is het verstandig om je plannen met iemand te bespreken, om nieuwe paden te ontdekken, nieuwe ideeën te krijgen en weer een energieboost te krijgen.

 

Gratis groeisessie

Om nieuwe energie te krijgen en met een goed gevoel de vakantieperiode in te gaan kijk en denk ik graag met je mee. Tijdens de gratis groeisessie help ik je op weg om die groei te maken die jij graag wilt! Samen maken we de essentiële stappen inzichtelijk om de groei te bewerkstelligen voor je bedrijf. Tijdens de gratis groeisessie kijken we:

  • Waar je staat na het afgelopen halfjaar en waar je naar toe wilt groeien;
  • Wat je als ondernemer gedaan hebt aan marketing en waar je uitdagingen liggen;
  • Wat je identiteit is waarmee je wilt gaan groeien;
  • Welke essentiële stappen jij moet zetten om klantmagneet te worden.

 

Tijdens de sessie heb je alle ruimte om je vragen te stellen, zodat jij na deze groeisessie klaar bent om met je nieuwe plan aan de slag te gaan.

Heb jij behoefte aan nieuwe inspiratie? Plan de gratis groeisessie en we plannen samen een afspraak in Apeldoorn!

Je naam *

Je email *

Telefoonnummer *

Zijn er nog dingen die ik moet weten?


* Verplichte velden

** Deze groeisessie verplicht je tot niets en is geheel gratis.

 

Commentaar

Reacties