Hoe kom ik aan meer klanten?

Heb jij als zelfstandig ondernemer moeite om rond te komen van je eigen bedrijf? Ligt de vraag 'Hoe kom ik aan klanten' continu op je lip? Kom langs voor een gratis groeisessie in Apeldoorn en maak gebruik van klantmagneetmarketing.

Plan je gratis groeisessie*

Google Glass biedt veel mogelijkheden

Doelgroep, ontwikkeling, motivatieDe maand juni staat in het teken van de waardepropositie. Met de introductie van Google Glass kan men veel verschillende waardepropositie gaan genereren, voor veel verschillende doelgroepen.

In een video op tweakers vertellen verschillende App-ontwikkelaars over hun ideeën over nieuwe Apps. Hieronder zijn een paar mogelijke Apps beschreven:

Navigatie

Misschien herken je de situatie wel. Je hebt behoefte aan een product – laten we zeggen pasfoto’s – in een plaats waar je niet zoveel winkels weet te zitten. Je kunt heel simpel aan je Glass vragen: Glass, waar kan ik een fotograaf vinden die pasfoto’s maakt? Op basis van die vraag laat de Glass zien waar de dichtsbijzijnde pasfotograaf zit en navigeert je hierna. Een heel simpel voorbeeld, wat veel waarde kan hebben. Zowel voor de klant als voor de fotograaf.

Car finder

Je hebt je auto geparkeerd in een parkeergarage, maar je weet niet meer waar je deze hebt gelaten. In de video liet een ontwikkelaar weten bezig te zijn met een App om je auto te vinden. Glass vertelt je precies waar je auto staat en het bespaart je een hoop tijd en ergenis.

Koken met kliekjes

Dat de Glass automatisch dingen kan herkennen is een groot voordeel. In de video is een man te zien die bezig is met het ontwikkelen van een App. Met deze App kan Glass alle producten herkennen die je in huis/ de koelkast hebt staan. Aan de hand van deze producten (bijvoorbeeld kliekjes) zoekt Glass recepten op die passen bij deze producten. Weg verspilling, welkom nieuwe recepten!

Uiteraard is dit maar een kleine greep uit alle mogelijkheden die Google Glass biedt. Maar het laat wel goed zien hoe Glass het leven kan vergemakkelijken en hoe zij waarde kunnen leveren. Maar of iedereen straks met een Google Glass op zijn hoofd loopt, de tijd zal het uitwijzen..

Commentaar

Reacties