Hoe kom ik aan meer klanten?

Heb jij als zelfstandig ondernemer moeite om rond te komen van je eigen bedrijf? Ligt de vraag 'Hoe kom ik aan klanten' continu op je lip? Kom langs voor een gratis groeisessie in Apeldoorn en maak gebruik van klantmagneetmarketing.

Plan je gratis groeisessie*

Gratis groeisessie


gratis-groeisessie

 • De marketing zoals je nu doet werft geen klanten
 • Je doet veel en werkt hard, maar het levert je te weinig op
 • Je slaapt slecht omdat je omzet achterblijft en je bang bent dat je moet stoppen met je eigen bedrijf
 • Je wilt je passie uitvoeren, maar door gebrek aan omzet mis je die passie
 • Op een verjaardag kun je maar moeilijk vertellen wat je doet, waardoor er meer verwarring ontstaat dan duidelijkheid
 • Je voelt dat succes eraan zit te komen, maar je mist die ene stap die je daarvoor moet zetten
 • Je vindt eigenlijk alles leuk en kunt je moeilijk focussen

Dit zijn zo maar een aantal problemen waar ondernemers tegenaan lopen. En dat is niet raar, want nagenoeg iedere ondernemer heeft dit meegemaakt. Maar hoe kun je dit nu oplossen?

 

Alles draait om je strategie

Veel van deze problemen komen voort uit een groter probleem: Het missen van een strategie, of de strategie niet scherp genoeg hebben. Ik geloof erin dat wanneer je vanuit je identiteit werkt, je interessant wordt voor een unieke klantengroep. En dat zorgt ervoor dat je een klantmagneet wordt! Maar voordat je dat wordt moet je wel een aantal essentiële stappen zetten.

Wat die essentiële stappen voor jou als ondernemer zijn is natuurlijk moeilijk te vertellen. Maar ik wil je daar graag mee op weg helpen!

 

Gratis groeisessie

Om die essentiële stappen te zetten kijk en denk ik graag met je mee. Ik help graag ondernemers op weg. Als ondernemer heb je verstand van je eigen vakgebied, maar marketing is niet je expertise. Dat je er niet genoeg van weet is niet erg, maar dat je er niets aan doet wel! Ik geloof erin dat jij marketing uit kunt voeren, zodat het bij jou past! Maar daar heb je wel expertise voor nodig, omdat marketing zo’n essentieel onderdeel van je bedrijf is.

Tijdens de gratis groeisessie help ik je op weg om van jouw bedrijf een succes te maken. Samen maken we die stappen voor jou inzichtelijk, zodat jij die belangrijke stappen naar succes kunt maken. Het gesprek is volledig vrijblijvend en het verplicht je tot niets. Want ik vind het belangrijk dat jij als ondernemer een goed beeld hebt wat marketing voor je kan doen!

 

Tijdens de groeisessie kijken we:

 • Waar je nu staat en waar je naar toe wilt met je bedrijf
 • Wat je al doet om succes te behalen en waar het mis gaat
 • Wat je identiteit is
 • Welke essentiële stappen jij moet zetten om een klantmagneet te worden.

Tijdens de sessie heb je alle ruimte om je vragen te stellen, zodat jij na deze groeisessie klaar bent om met je marketing aan de slag te gaan.

 

Wanneer is deze groeisessie echt iets voor jou?

Jij bent een ondernemer met ambities en wilt graag groeien, maar je loopt vast! Je wilt heel graag maar mist de kennis en de focus om van je bedrijf echt een succes te maken. Je loopt met heel veel vragen waar je niet direct een antwoord op hebt. Je wilt aan anderen trots vertellen wat je doet en

 

freekVraag nu jouw gratis groeisessie aan!

Groeit jouw bedrijf of wil je jouw bedrijf laten groeien en heb je daarbij advies nodig? Meld je dan aan voor een gratis groeisessie. Ik verwelkom je graag in Apeldoorn. **
Iedere maand heb ik plaats voor 4 groeisessies. 

Je naam *

Je email *

Telefoonnummer *

Zijn er nog dingen die ik moet weten?

[recaptcha]


* Verplichte velden

** Deze groeisessie verplicht je tot niets en is geheel gratis.

Commentaar

Reacties