Hoe kom ik aan meer klanten?

Heb jij als zelfstandig ondernemer moeite om rond te komen van je eigen bedrijf? Ligt de vraag 'Hoe kom ik aan klanten' continu op je lip? Kom langs voor een gratis groeisessie in Apeldoorn en maak gebruik van klantmagneetmarketing.

Plan je gratis groeisessie*

Henry Faber: Ik en mijn start…

henry faberWaarom start je eigenlijk als ondernemer? En wat hebben ondernemers al allemaal meegemaakt? In de nieuwe rubriek ‘Ik en mijn start’ vertellen ondernemers over hun ervaringen. Vandaag vertelt fotograaf Henry Faber zijn verhaal.

Ik ben voor mijzelf gestart, omdat ik mijn huidige werk niet meer leuk vond. Zodra je elke dag zin hebt om je laptop door het raam te gooien is het een goed idee om wat anders te gaan doen. Ik was helemaal klaar met computers, software, consultants, planners en managers.

De grootste fout die ik ben begaan is me alleen maar te storten op mijn fotografie. Ik dacht dat als mijn werk maar goed is, komen de klanten vanzelf. Helaas werkt dat niet zo.

Mijn grootste vreugdemoment was het winnen van de Zoom categorie prijs van de Photo Academy Award 2013. Hier zat o.a. aan vast dat mijn werk in het Fotomuseum in Den Haag kwam te hangen. Een mooie bevestiging dat ik goed bezig ben, volgens mij.

Mijn gouden tip aan iedere ondernemer is dat je 950% van je tijd in marketing moet steken. Ook al heb je de oplossing voor wereldvrede, een genees middel voor kanker of een nieuwe milieuvriendelijke energie bron ontwikkeld, zonder marketing is het nutteloos.

Wil jij ook op de website komen met ‘Ik en mijn start’, stuur dan een mailtje naar freek@wordeenklantmagneet.nl

Commentaar

Reacties