Hoe kom ik aan meer klanten?

Heb jij als zelfstandig ondernemer moeite om rond te komen van je eigen bedrijf? Ligt de vraag 'Hoe kom ik aan klanten' continu op je lip? Kom langs voor een gratis groeisessie in Apeldoorn en maak gebruik van klantmagneetmarketing.

Plan je gratis groeisessie*

Hester Timmerman – Ster in Social Media


 “Inmiddels heb ik een paar superleuke projecten gedaan en begeleid ik een aantal ondernemers met hun zakelijke social media! Ik ben dagelijks met veel enthousiasme aan het werk.”


 

HesterTimmerman

“Ik kwam Freek op het juiste moment tegen bij een netwerkbijeenkomst in Kampen. Net mijn vaste baan kwijt geraakt door een reorganisatie. Ik was net bezig vorm te geven aan mijn plan om eigen bedrijf in social media advies te beginnen. Veel ideeën op papier, nog meer ideeën in mijn hoofd. Een grote wirwar dus.


Na dit eerste gesprek met Freek heb ik een begeleidingstraject bij Word een Klantmagneet gekocht. 6 sessies focussen op mijn nieuwe bedrijf. Freek heeft mij in onze sessies (tijdens onze afspraken) heel gestructureerd orde in de chaos laten scheppen.


Hij stelt prikkelende vragen. En hij denkt met je mee. Komt met creatieve en uitvoerbare voorstellen. Voor mij heel waardevol om niet meer alleen enthousiast in het wilde weg plannen te maken maar echt constructief aan de slag te gaan.


Het werd duidelijk waar mijn passie ligt, wie mijn doelgroep is en stap voor stap te komen tot het daadwerkelijke starten van mijn eigen bedrijf: Hester social media advies. Ik grijp nog regelmatig terug naar het werkboek wat we gebruikten tijdens mijn afspraken met Freek om me weer even te focussen.


Ik ben nu een half jaar zelfstandig ondernemer en ik heb nog dagelijks veel aan de onderwerpen die ik met Freek besproken heb.
Inmiddels heb ik een paar superleuke projecten gedaan en begeleid ik een aantal ondernemers met hun zakelijke social media. Ik ben dagelijks met veel enthousiasme aan het werk. Natuurlijk heb ik nog steeds een grote to do lijst. Dat hoort volgens mij ook zo….. Bedankt Freek!”

Commentaar

Reacties