Hoe kom ik aan meer klanten?

Heb jij als zelfstandig ondernemer moeite om rond te komen van je eigen bedrijf? Ligt de vraag 'Hoe kom ik aan klanten' continu op je lip? Kom langs voor een gratis groeisessie in Apeldoorn en maak gebruik van klantmagneetmarketing.

Plan je gratis groeisessie*

Horeca en social media: De combinatie van Hester!

home-slider - Hester (2)

In februari opent Hester Timmerman haar social mediabureau Hester! Niet één van de vele social mediabureaus, maar juist gespecialiseerd in haar andere passie: Horeca. En deze twee komen samen in haar nieuwe bedrijf.

Horeca-bedrijven

Hester wil specialist worden binnen de horecabranche op het gebied van social media. De eerste focus binnen haar bedrijf is gelegd op Bed & Breakfast bedrijven, omdat zij met de inzet van social media een grote winst kunnen boeken. De laatste jaren zijn er bij deze bedrijven namelijk minder boekingen binnen gekomen en daalt daardoor de winst. De Bed & Breakfast bedrijven zijn erg op zoek naar de manier waarop zij met hun klanten in contact kunnen komen.

Hester zorgt voor meer boekingen

Photo 22-10-13 11 23 36Door te investeren in de social media van de Bed & Breakfast bedrijven wordt het bedrijf online beter vindbaar. Samen met Hester gaan ze meerwaarde creëren voor de klant door informatie over uitjes te delen en de interactie met de klant aan te gaan. Uiteindelijk resulteert dit in meer boekingen.

Omdat deze bedrijven vaak geen ervaring met social media hebben, gaat Hester bij deze bedrijven op Jip & Janneke manier een plan ontwikkelen. Met dit social mediaplan kunnen de bedrijven samen met Hester hun online vindbaarheid vergroten.

Gratis social media adviesgesprek

Hester gaat haar waarde overbrengen aan de Bed & Breakfast bedrijven door een gratis social media adviesgesprek aan te bieden. In dit adviesgesprek krijgen de bedrijven gratis aanbevelingen over hoe zij het beste social media in kunnen zetten binnen hun bedrijf en DNA. Met haar huidige contacten in de branche en door telefonische acquisitie zullen deze Bed & Breakfast bedrijven benaderd worden. Uiteraard gaat Hester zelf ook bloggen en social media intensief gebruiken. Hoe? Dat kun je door haar te volgen!

Kun jij Hester helpen?

Hester is op zoek naar contacten binnen de Bed & Breakfast branche. Ken jij mensen die in deze branche opereren of die op een andere manier geïnteresseerd zijn in een gratis social media adviesgesprek? Neem dan contact op met Hester!

Hester is te bereiken via:

– Mobiel: 06 – 10560665
haar website
de e-mail
– Twitter
LinkedIn
Google +
About.me

Commentaar

Reacties