Hoe kom ik aan meer klanten?

Heb jij als zelfstandig ondernemer moeite om rond te komen van je eigen bedrijf? Ligt de vraag 'Hoe kom ik aan klanten' continu op je lip? Kom langs voor een gratis groeisessie in Apeldoorn en maak gebruik van klantmagneetmarketing.

Plan je gratis groeisessie*

Hugo: Onderneemt en communiceert duurzaam

557934_447191752035236_470692601_n

Jeron Ponstijn heeft het afgelopen jaar de stoute schoenen aangetrokken: Hij heeft ontslag genomen bij zijn baas en hij is zijn eigen bedrijf gestart: Outlines. Jeron leeft en is duurzaam en dat is wat hij ook met zijn bedrijf wil uitstralen. Lees hoe ik samen met Jeron een plan heb gemaakt om zijn duurzame visie over te brengen.

Doelgroep: Hugo

We zijn op zoek gegaan naar de ideale doelgroep voor Jeron. De doelgroep was al heel snel duidelijk: Bedrijven met een duurzame visie of missie. Hugo, de eigenaar van het bedrijf, heeft moeite met winst te behalen uit het duurzame beleid. Vooral door de gebrekkige communicatie zowel extern als intern. Hierdoor behalen ze geen concurrentievoordeel op hun naaste concurrenten door hun duurzame beleid.

Meer conversie uit duurzaam beleid

Outlines helpt Hugo met meer conversie halen uit hun duurzame beleid. Deze waarde levert Jeron Ponstijn door structurele hulp te bieden bij de communicatie. Samenvattend Outlines helpt als duurzaam reclamebureau Hugo bij het behalen van concurrentievoordeel door de duurzame inzet.

Communicatiescan

Om in contact met Hugo te komen heeft Jeron een communicatiescan ontwikkelt. Met deze scan kan Jeron de communicatie omtrent het bedrijf van Hugo meten. Op basis van deze meting kan hij Hugo enkele aanbevelingen geven om dit beter uit te voeren. Vooral het onderwerp duurzaamheid is een ingang voor Jeron om binnen te komen.

Ken jij  een Hugo?

Bedenk jij tijdens het lezen van dit artikel ineens dat jij een Hugo in je eigen omgeving kent? Of ben jij zelf een Hugo? Schroom dan niet om contact op te nemen met Jeron Ponstijn van Outlines. Uiteraard mag je ook met mij contact opnemen, dan breng ik jullie graag in contact!

Commentaar

Reacties