Hoe kom ik aan meer klanten?

Heb jij als zelfstandig ondernemer moeite om rond te komen van je eigen bedrijf? Ligt de vraag 'Hoe kom ik aan klanten' continu op je lip? Kom langs voor een gratis groeisessie in Apeldoorn en maak gebruik van klantmagneetmarketing.

Plan je gratis groeisessie*

Klant van de maand: Carla Dusseljee

Carla Dusseljee
CarlaDusseljeeCarla Dusseljee Kindercoach
Website: www.carladusseljeekindercoach.nl 
E-mailadres: info@carladusseljeekindercoach.nl
Telefoonnummer: 06 – 14 94 27 82
LinkedIn: Carla Dusseljee
Facebook: Carla Dusseljee Kindercoach
Twitter: @CarlaDusseljeelogo carla

Elke maand stelt Word een Klantmagneet een klant aan je voor. Deze maand is dat Carla Dusseljee die haar eigen kindercoachpraktijk heeft.

Kun je jouw bedrijf in het kort omschrijven?

Ik ben een kindercoach en heb als doel ouders en kinderen te begeleiden. Hulp om hun kinderen een sprongetje in hun ontwikkeling te laten maken, als ze even “vast lopen”.  Dit doe ik door het delen van   mijn kennis en vaardigheden, dit geeft de ouders en kinderen handvatten om zich verder te ontwikkelen.

Wat is je achtergrond?

Ik heb een achtergrond in het onderwijs en ben een moeder van 3 kinderen. Door mijn ervaring op deze twee vlakken ben ik de problemen met kinderen zelf tegen gekomen. Uit deze ervaring is ook mijn bedrijf ontstaan. 

Wat is je onderscheidend vermogen ten op zichtte van je collega’s?

Mijn inlevend vermogen, mijn hoge sensitiviteit, gekoppeld aan de juiste kennis zorgt voor mijn onderscheidend vermogen. Daardoor kan ik makkelijk zorgen voor een helikopterview en meelevend zijn met de ouders en kinderen. 

Wat is je grootste leermoment geweest tot nu toe?

Zelf liep ik regelmatig vast zonder hulp te vragen. Ik was zelf aan het pionieren, totdat ik echt vastliep. Dat heeft voor mij tot gevolg gehad dat ik wel hulp ben gaan zoeken en dat dit nu ook steeds vaker en makkelijker doe. Je hoeft niet alles alleen te doen. 

Wat is je grootste juichmoment geweest tijdens je ondernemerschap?

Dat was de eerste klant die via mijn website belde. Dit was, tot voor het telefoongesprek, een onbekende voor mij, waardoor ik erachter kwam dat het ook écht werkte. 

Hoe heb je Word een Klantmagneet gevonden?

Ik kreeg een aanbeveling van een onderlinge relatie van mij & Freek. 

Waarom heb je voor Word een Klantmagneet gekozen?

Ik kies vaak voor gevoel. Daarom heb ik toen ik wist dat ik hulp nodig had omtrent marketing ook meerdere personen gepolst. Daaruit zijn 2 verschillende bedrijven gekomen waarvan ik weet dat het mij verder gaat brengen. Juist het gevoel dat ik had aangevuld met een concrete uitleg van het gesprek heeft mij doen besluiten met deze twee bedrijven, waar Word een Klantmagneet er één van is, in zee te gaan.

Hoe zouden andere ondernemers jou verder kunnen helpen?

Mocht je dit verhaal lezen en ouders of kinderen kennen die problemen hebben en daardoor vastlopen in hun ontwikkeling, dan zou ik je graag willen vragen ze naar mij door te verwijzen voor een gratis kennismakingsgesprek.

Ook wanneer je denkt mij op een andere manier verder te kunnen helpen, dan sta ik daar voor open!

Tot slot: Wat zijn je beste 3 tips voor andere startende ondernemers?

  1. Neem de tijd: Als je als ondernemer gaat beginnen moet je een ‘ander leven afsluiten’. Ik wil zelf alles liever gisteren klaar hebben, maar dat lukt niet. Neem de tijd om jezelf te ontwikkelen en verder te komen.
  1. Denk ‘out-of-the-box’: Niets is fout en alles kan. De gekste ideeën die je hebt kunnen waarheid worden en krop ze dan ook niet op. Maak je dromen waar!
  1. Durf! Aansluitend op de tweede tip moet je ook durven. Durf een nieuw idee gewoon uit te voeren, dan weet je vanzelf of het wel of niet werkt!

Commentaar

Reacties