Hoe kom ik aan meer klanten?

Heb jij als zelfstandig ondernemer moeite om rond te komen van je eigen bedrijf? Ligt de vraag 'Hoe kom ik aan klanten' continu op je lip? Kom langs voor een gratis groeisessie in Apeldoorn en maak gebruik van klantmagneetmarketing.

Plan je gratis groeisessie*

Klantervaringen

Klanten zijn erg belangrijk bij Word een Klantmagneet, want ook voor mij zijn blije klanten de levensader. Om je een beeld te geven hoe anderen Word een Klantmagneet ervaren hebben, zijn hieronder een aantal ervaringen van klanten gedeeld. Wanneer je op de naam van de klant klikt ga je door naar een uitgebreide referentie.


referentie-ellen-van-den-ende

“Zijn adviezen waren dus niet standaard, maar echt vanuit mijn praktijk bekeken en daar voelde ik mij erg prettig bij. Door iedere keer bezig te zijn met mijn praktijk ben ik ook steeds dichter bij de kern van mijn praktijk gekomen.”

Ellen van den Ende – Praktijk LotusArnaudMooij

“Onderscheiden doe je niet zomaar, dat doe je vanuit een gedachte. Samen met Freek hebben we de kern gevonden en vertaald naar een sterk marketingplan! Hierdoor kan ik veel makkelijker communiceren met de doelgroep!”

Arnaud Mooij – Mooijer Graphic 

Nathan

“Mede door de begeleiding van Freek werk ik efficiënter en weet ik niet alleen mijn klanten te vinden, maar weten mijn klanten ook mij te vinden.”

Nathan Veenstra, Letterzaken


 


 

Arno Zijderveld (2)

“Maar het belangrijkste van alles: ik heb een flinke opdracht binnengekregen dank zij een overtuigende presentatie bij de klant. De klant gaf als feedback dat ik zo goed liet zien dat ik in kansen dacht en dat ik de klantvraag zo goed begreep. Precies de twee dingen waar ik met hulp van Freek flink in heb geïnvesteerd.””

Arno Zijderveld – Bureau Beter Werken

 


 

HesterTimmerman

“Inmiddels heb ik een paar superleuke projecten gedaan en begeleid ik een aantal ondernemers met hun zakelijke social media! Ik ben dagelijks met veel enthousiasme aan het werk.”

Hester Timmerman – Ster in Social Mediapatrick

“Word een Klantmagneet kan ik zeker aanbevelen aan (startende) ondernemers, die zelf niet thuis zijn in marketing en/of klantwerving.”

Patrick van Gurp – Studio van Gurp

 


Loesvisch

“Praktisch, visueel en inspirerend: dat zijn de marketinggesprekken geweest die ik met Freek gehad heb. Hij is een jonge ondernemer die met je meedenkt en die laat zien hoe het ook kan. Dat doet hij door gericht vragen te stellen, maar ook door het visueel te maken.”

Loes Visch – XXLV Boekproducties

Commentaar

Reacties