Hoe kom ik aan meer klanten?

Heb jij als zelfstandig ondernemer moeite om rond te komen van je eigen bedrijf? Ligt de vraag 'Hoe kom ik aan klanten' continu op je lip? Kom langs voor een gratis groeisessie in Apeldoorn en maak gebruik van klantmagneetmarketing.

Plan je gratis groeisessie*

Lars Veenstra: Ik en mijn start…

lars-veenstra-ik-en-mijn-startWaarom start je eigenlijk als ondernemer? En wat hebben ondernemers al allemaal meegemaakt? In de nieuwe rubriek ‘Ik en mijn start’ vertellen ondernemers over hun ervaringen. Vandaag vertelt Lars Veenstra van Lars Veenstra Media Productions zijn verhaal:

Ik ben gestart omdat ik ontdekte dat ik een passie had voor filmmaken en wilde proberen om er mijn werk van te maken. Ik studeerde nog, dus het was geen noodzaak, maar volgde puur uit passie en interesse. Ondertussen loopt mijn business lekker en

De grootste fout die ik ben begaan is het wissen van een geheugenkaartje voordat ik een dubbele back-up had van de bestanden die erop stonden. Harde schijf #1 crashte en de data stond nog niet als back-up op harde schijf #2. Gevolg: bestanden weg, een hoop stress en een schaamtevol telefoongesprek met de klant in kwestie. Uiteindelijk is alles opgelost, maar vervelend was het wel. Ik heb er een hoop van geleerd en één ding is zeker: die fout maak ik nooit meer!

Mijn grootste vreugdemoment was… pff, da’s een lastige. Toen ik eind 2012 mijn eerste Show Reel online zette kreeg ik een overweldigende hoeveelheid positieve reacties, dat was echt geweldig en gaf me erg veel zelfvertrouwen. Maar tegelijkertijd heb ik elke keer een groot vreugdemoment als een klant nog enthousiaster is om een nieuwe video dan ik dat zelf ben; dan is mijn opdracht écht geslaagd en kan m’n dag niet meer stuk.

2012 Show Reel – Lars Veenstra Media Productions van Lars Veenstra

Mijn gouden tip aan iedere ondernemer is: doe waar je hart ligt! Als ondernemer heb je de vrijheid om écht te doen waar je van houdt, dus maak daar gebruik van! Andere tips: blijf altijd leergierig en wees niet bang om anderen om hulp te vragen; je kunt onmogelijk alles zelf uitvinden, met hulp van andere ondernemers kom je makkelijker en sneller tot oplossingen en ideeën.

Wil jij ook op de website komen met ‘Ik en mijn start’, stuur dan een mailtje naar freek@wordeenklantmagneet.nl

Commentaar

Reacties