Hoe kom ik aan meer klanten?

Heb jij als zelfstandig ondernemer moeite om rond te komen van je eigen bedrijf? Ligt de vraag 'Hoe kom ik aan klanten' continu op je lip? Kom langs voor een gratis groeisessie in Apeldoorn en maak gebruik van klantmagneetmarketing.

Plan je gratis groeisessie*

Loes Visch – XXLV Boekproducties


 “Praktisch, visueel en inspirerend: dat zijn de marketinggesprekken geweest die ik met Freek gehad heb. Hij is een jonge ondernemer die met je meedenkt en die laat zien hoe het ook kan. Dat doet hij door gericht vragen te stellen, maar ook door het visueel te maken.”


 

Loesvisch“Het begon met een aanbod voor een gratis marketingadvies. Het vervolg: een aantal gesprekken over marketing, visie voor de toekomst van mijn eigen bedrijf en nieuwe wegen die ik wilde gaan bewandelen. Praktisch, visueel en inspirerend: dat zijn de marketinggesprekken geweest die ik met Freek gehad heb. Hij is een jonge ondernemer die met je meedenkt en die laat zien hoe het ook kan. Dat doet hij door gericht vragen te stellen, maar ook door het visueel te maken. Dank voor de verkregen inzichten!”

Commentaar

Reacties