Hoe kom ik aan meer klanten?

Heb jij als zelfstandig ondernemer moeite om rond te komen van je eigen bedrijf? Ligt de vraag 'Hoe kom ik aan klanten' continu op je lip? Kom langs voor een gratis groeisessie in Apeldoorn en maak gebruik van klantmagneetmarketing.

Plan je gratis groeisessie*

Nathan Veenstra – Letterzaken


 “Mede door de begeleiding van Freek werk ik efficiënter en weet ik niet alleen mijn klanten te vinden, maar weten mijn klanten ook mij te vinden.”


 

Nathan

“Ik ben Nathan Veenstra van Letterzaken, gestart in oktober 2012 als tekstbureau, nu gespecialiseerd in webteksten, zoekmachine-optimalisatie en conversie-optimalisatie. Ik heb Word Een Klantmagneet ingeschakeld om mijn focus scherper te krijgen en mijn niche te bepalen. Gedurende het traject (marketingpakket) heb ik geleerd om mijn doelgroep helder te krijgen en deze te visualiseren in de vorm van een persoon, met vrijwel alle demografische details en een naam. Dit heeft het mij veel makkelijker gemaakt om zowel de doelgroep te bepalen als deze te vinden en op te zoeken. Freek Hogeboom heeft op een heel natuurlijke, prettige en persoonlijke manier geholpen mijn vragen te beantwoorden.

Mede door de begeleiding van Freek werk ik efficiënter en weet ik niet alleen mijn klanten te vinden, maar weten mijn klanten ook mij te vinden. Dus ben je even je focus kwijt of heb je andere marketing-gerelateerde vraagstukken als ondernemer: Word Een Klantmagneet helpt jou de antwoorden te vinden!”

Commentaar

Reacties