Hoe kom ik aan meer klanten?

Heb jij als zelfstandig ondernemer moeite om rond te komen van je eigen bedrijf? Ligt de vraag 'Hoe kom ik aan klanten' continu op je lip? Kom langs voor een gratis groeisessie in Apeldoorn en maak gebruik van klantmagneetmarketing.

Plan je gratis groeisessie*

Risk everything!

SONY DSCHet is weer tijd voor de aanrader van de week! Deze week heeft stagiair Pascal Berg een filmpje uitgezocht. Aanstaande donderdag begint het WK in Brazilië. Het WK is voor veel bedrijven de uitgelezen kans om een promotieactie te maken, omdat er over de hele wereld voetballiefhebbers zijn. Om hier op in te haken heeft Nike een animatiefilmpje gemaakt met de titel: ‘The last game’ . In dit filmpje laat Nike zien dat je risico’s moet durven nemen om aan de top te komen. Probeer altijd het beste uit jezelf te halen en wanneer hier risico’s aan vastzitten, durf dan die risico’s te nemen want alleen op die manier kom je aan de top. Dit is ook precies wat een ondernemer moet durven om succesvol te worden.

 
 

Wil je meer klanten werven, maar weet je niet hoe? Vraag een gratis adviesgesprek en krijg een advies gericht op jouw eigen situatie! Dit gesprek vindt plaats in Apeldoorn en is zonder verder verplichtingen!

Commentaar

Reacties