Hoe kom ik aan meer klanten?

Heb jij als zelfstandig ondernemer moeite om rond te komen van je eigen bedrijf? Ligt de vraag 'Hoe kom ik aan klanten' continu op je lip? Kom langs voor een gratis groeisessie in Apeldoorn en maak gebruik van klantmagneetmarketing.

Plan je gratis groeisessie*

Routebeschrijving ‘Het Kantoor’

Wil je Word een Klantmagneet bezoeken dan is dat uiteraard mogelijk. Word een Klantmagneet is gevestigd in ‘Het Kantoor’ op Vloer 55. Het adres is Prins Willem Alexanderlaan 421 in Apeldoorn. Het makkelijkste is om dit op de navigatie in te vullen. Helaas is de navigatie hier alleen niet zo nauwkeurig. Met de auto moet je de Prins Willem Alexanderlaan af bij de Randstad. Wanneer je langs het pand van Randstad rijdt zie je ‘Het Kantoor’ (zie foto).

 

Parkeren

Bij ‘Het Kantoor’ is een parkeergarage. Bij deze parkeergarage mag je naar beneden rijden en dan naar rechts. Aan de rechterkant vind je parkeerplaatsen van Vloer55, daar kun je de auto gratis parkeren.

 

Openbaar vervoer

Mocht je met de trein komen dan loop je langs de grote fietsenstalling onder het ‘Hertog van Gelre- gebouw’ door. Aan het eind van het fietspad ga je rechtsaf, je loopt direct tegen ‘Het Kantoor’ aan.

 

De eerste deur in het gebouw kun je direct door. Aan de rechterkant vind je het beltableau waar je op ‘Vloer55’ mag drukken. De rest volgt vanzelf.

Graag tot snel!

 

het-kantoor

Commentaar

Reacties