Hoe kom ik aan meer klanten?

Heb jij als zelfstandig ondernemer moeite om rond te komen van je eigen bedrijf? Ligt de vraag 'Hoe kom ik aan klanten' continu op je lip? Kom langs voor een gratis groeisessie in Apeldoorn en maak gebruik van klantmagneetmarketing.

Plan je gratis groeisessie*

SellanApp lost een probleem op

hulp zoekenOp Sprout stond een groot artikel over SellanApp. Dit bedrijf lost een grote probleemvraag op voor potentiële klanten.

Personen of bedrijven die een idee hebben om een App te ontwikkelen, maar geen geld hebben komen niet aan bod. Door deze personen de kans te geven hun idee te pitchen aan potentiële micro-financiers kan hun idee toch bewaarheid worden. Bij het ophalen van genoeg geld brengt SellanApp de idee-eigenaar in contact met ontwikkelaars van Apps. Dit om uiteindelijk het idee om te zetten in een App en deze in de App-store te plaatsen.

Het verdienmodel van SellanApp is heel duidelijk. Een percentage van de inkomsten die worden gegenereerd uit de App zijn voor de investeerders en SellanApp.

SellanApp laat hiermee zien dat je door vanuit een probleemvraag te starten een waardepropositie kan ontwikkelen die de klant ook écht helpt. En oplossingen die de klanten ook écht helpt zijn succesvol.

Commentaar

Reacties