Hoe kom ik aan meer klanten?

Heb jij als zelfstandig ondernemer moeite om rond te komen van je eigen bedrijf? Ligt de vraag 'Hoe kom ik aan klanten' continu op je lip? Kom langs voor een gratis groeisessie in Apeldoorn en maak gebruik van klantmagneetmarketing.

Plan je gratis groeisessie*

Van idee, naar strategie tot uitvoering: Bureau Beter Werken

Arno Zijderveld heeft met zijn bedrijf Bureau Beter Werken de laatste jaren aardig aan de weg getimmerd. Waar hij vooral als freelancer werkte, wil hij de komende tijd échte stappen gaan maken om zijn bedrijf van de grond te krijgen. Samen hebben we daarom een plan ontwikkeld waarmee Arno de markt op kan.

Arno ZijderveldDe doelgroep: Mark

Bureau Beter Werken gaat zich richten op de kleinere MKB bedrijven, met 30 medewerkers of minder. De directeur, de we Mark genoemd hebben, heeft last om oplossingen te vinden voor de hogere werkdruk die er ontstaat bij langdurige ziekte binnen zijn team. De prestaties van zijn team zijn hierdoor lager, terwijl hij het ook nog eens in zijn portemonnee voelt.

Teams beter laten functioneren

Om Mark te kunnen helpen hebben Arno en ik samen gewerkt aan een businessmodel. Daarbij zijn we gaan kijken welke waarde Bureau Beter Werken kan leveren aan Mark. Bureau Beter werken laat teams beter functioneren bij psychische klachten binnen het team. Anders gezegd: Bureau Beter werken helpt bedrijven bij de teameffectiviteit door de mentale kracht te vergroten. Tijdens de strategiesessie hebben we de waardepropositie uitgewerkt tot concrete toepassingen.

Bureau Beter WerkenMark bereiken door inzet marketingkanalen

Om Mark te kunnen bereiken zijn er verschillende kanalen nodig. Door een team van partners op te zetten die signalen kunnen ontdekken, kan Arno op de juiste tijd binnen. Werkpartners zijn in dit geval verzuimadministraties, vrijgevestigde bedrijfsartsen en bedrijven die onderzoek naar medewerkertevredenheid.

Om Mark meer bewust te maken en de mentale kracht binnen organisatie bespreekbaar te maken heeft Bureau Beter Werken een checklist ontwikkeld. In deze checklist krijgt de leidinggevende binnen de organisatie een vragenlijst, die de mentale kracht binnen de organisatie kan meten. Op basis van deze vragenlijst geeft Arno advies aan leidinggevende. Op deze manier kan Arno bij organisaties aan tafel komen en duidelijk zijn meerwaarde overbrengen.

Ben jij een Mark?

De vragenlijst is ontwikkeld, waarbij de eerste positieve resultaten al zichtbaar zijn. Deze ingang geeft een goed beeld over de meerwaarde van Bureau Beter Werken.

Ben jij leidinggevende binnen een organisatie en wil jij aanbevelingen krijgen om de teameffectiviteit en mentale kracht binnen het team te verbeteren? Vul dan de vragenlijst in.

GA NAAR DE VRAGENLIJST

Commentaar

Reacties