Hoe kom ik aan meer klanten?

Heb jij als zelfstandig ondernemer moeite om rond te komen van je eigen bedrijf? Ligt de vraag 'Hoe kom ik aan klanten' continu op je lip? Kom langs voor een gratis groeisessie in Apeldoorn en maak gebruik van klantmagneetmarketing.

Plan je gratis groeisessie*

Open Coffee Kampen, met recht ‘open’

Open Coffee KampenElke laatste woensdag van de maand vindt in Kampen de Open Coffee Kampen plaats. Het mag daarmee ook met recht een ‘open’ Coffee genoemd worden. Er komt namelijk een leuke mix met ondernemers, van jong tot oud, van administrateur tot vormgever, die iedereen heel open ontvangt.

Elke Open Coffee begint in Kampen aan de bar van De Stomme van Campen. Aan deze bar leer je nieuwe ondernemers kennen en oude ondernemers spreek je weer. De bar staat echt in het teken van netwerken.

Na een half uur begint de host van de ochtend met de programmering, iedere ondernemer word naar de andere kant van het café geleid waar de beruchte sinaasappelkist als klaar staat voor een pitch. Het leuke hiervan is dat er een energie ontstaat waardoor er weer nieuwe gesprekken met nieuwe ondernemers tot gang komen.

Dit keer nam Marnix Hacquebord het woord en vertelde hij over zijn ervaring als twitteraar. Dus geen specialist, maar een gebruiker die heel laagdrempelig wat tips gaf. Het doel was om de ondernemers te mobiliseren om samen elkaar te helpen. Te helpen met netwerken, zowel offline als online. En dat gaat zeker gebeuren!

Commentaar

Reacties