Hoe kom ik aan meer klanten?

Heb jij als zelfstandig ondernemer moeite om rond te komen van je eigen bedrijf? Ligt de vraag 'Hoe kom ik aan klanten' continu op je lip? Kom langs voor een gratis groeisessie in Apeldoorn en maak gebruik van klantmagneetmarketing.

Plan je gratis groeisessie*

Voorwaarden Word een Klantmagneet

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de producten en diensten van Word een Klantmagneet die online worden aangeboden.

Bestelling

Op de website van Word een Klantmagneet krijg je door te bestellen toegang tot de online cursus ‘Word een Klantmagneet in 30 dagen’ of je schrijft je in om deel te nemen aan een workshop of training. Door het plaatsen van de bestelling ga jij akkoord met deze voorwaarden.

Bevestiging

Na het voltooien van de bestelling ontvang je als deelnemer aan de cursus, training of workshop een bevestiging van de bestelling. Als Word een Klantmagneet zijn wij geïnteresseerd in jouw mening over onze diensten. Door het accepteren van de voorwaarden kunnen we jou bellen om jou om een mening te vragen. Uiteraard sta jij vrij om je mening niet te delen.

Facturering

Na de bevestiging en betaling van het bestelbedrag volgt een factuur die wordt opgemaakt met de gegevens die de deelnemer opgeeft.

Toegang

Na betaling van het bestelbedrag krijgt de deelnemer toegang tot de online cursus, training of workshop. Met de e-mailbevestiging die door Word een Klantmagneet aan de deelnemer gestuurd is heeft de deelnemer toegang tot de workshop of training.

Na betaling krijgt de deelnemer aan de online cursus toegang tot de online cursus. Het cursusmateriaal van de online cursus wordt aan de deelnemer toegezonden via het opgegeven e-mailadres binnen 30 dagen.

Beschikbaarheid

Bij Word een Klantmagneet zijn wij ook mensen, waardoor er geringe fouten in het cursusmateriaal kunnen voorkomen. Mochten deze geringe fouten (Te denken aan typefouten, links of plaatjes die niet aanwezig zijn, etc.) niet afdoen aan de inhoud van de cursus dan is dat geen reden voor verandering van de prijs die betaalt is. Uiteraard zouden wij het erg op prijs stellen wanneer er fouten worden gemeld, zodat we dat voor jou even als andere cursusdeelnemers kunnen verhelpen.

Voor cursusdeelnemers die kiezen om begeleiding te krijgen van Word een Klantmagneet geldt dat de cursus beschikbaar wordt gesteld via de e-mail. De begeleiding geschiedt via het systeem van Dropbox, waarmee er onderling bestanden gedeeld worden.

Samen met de cursusdeelnemer zou Word een Klantmagneet een aantal telefonische of Skype- afspraken plannen om de begeleiding beschikbaar te stellen. Daarbij kijkt Word een Klantmagneet na iedere les de gegeven antwoorden van de cursusdeelnemer na, zodat ze met de feedback de uitkomst uit de cursus kunnen verbeteren.

Aansprakelijkheid

Zoals gezegd kunnen in het cursusmateriaal onjuistheden optreden. Word een Klantmagneet is niet aansprakelijk voor direct of indirecte schade die ontstaan uit deze onjuistheden. Wel zouden wij het prijs stellen wanneer deze onjuistheden worden gemeld om samen naar een juiste oplossing te zoeken.

Auteursrechten

Mocht je het cursusmateriaal willen delen met anderen, dan zijn wij daar natuurlijk trots op. Je zult begrijpen dat het cursusmateriaal auteursrechtelijk beschermt zijn en dat voordat je het materiaal wilt delen eerst toestemming moet vragen aan Word een Klantmagneet. Wij houden het materiaal graag exclusief voor de cursusdeelnemers en geven daarom geen toestemming om het materiaal te verveelvoudigen of openbaar te maken zonder onze toestemming.

Commentaar

Reacties