Hoe kom ik aan meer klanten?

Heb jij als zelfstandig ondernemer moeite om rond te komen van je eigen bedrijf? Ligt de vraag 'Hoe kom ik aan klanten' continu op je lip? Kom langs voor een gratis groeisessie in Apeldoorn en maak gebruik van klantmagneetmarketing.

Plan je gratis groeisessie*

Waarom jij moet kiezen voor een veelgebruikt CMS-systeem!

Word een klantmagneet - Kies voor een bekend cms! - V1Een cms is een programma wat het mogelijk maakt om je website te laten draaien. Er zijn vele van deze systemen beschikbaar en worden ook steeds vaker door webdesigners gebruikt. Bekende voorbeelden hiervan zijn WordPress en Joomla. Dit zijn direct ook één van de meest gebruikte cms systemen voor websites.

Het voordeel van dit soort systemen is dat ze je het gemakkelijk maken. Zo maken ze het mogelijk om het beheergedeelte van een website, wat een combinatie is van vele technische documenten, visueel te tonen. Dit zorgt ervoor dat je als beheerder veel gemakkelijker de website kunt opzetten, beheren en onderhouden.

Wisselen van webdesigner

Stel je hebt een mooie website opgeleverd gekregen maar de samenwerking met de webdesigner loopt niet meer lekker. Wat de reden ook is, het blijft erg vervelend. Je wilt dan alles graag overdragen aan een andere webdesigner. Maar nu komt het. Wat nou als jou website is gemaakt in een onbekend cms wat je vorige webdesigner zelf heeft gemaakt? Dat kan ervoor zorgen dat je nieuwe webdesigner er lastig of niet mee kan werken. Wat weer zorgt voor hoge facturen of voor veel frustratie.

Hoe kan je dit voorkomen? Nou, door gebruik te maken van een veelgebruikt cms. Zoals WordPress en Joomla. Vrijwel elke webdesigner kan hier goed mee werken en zal dus altijd zo het beheer en onderhoud over kunnen nemen. Super handig!

Oplossingen op internet te vinden

Een ander heel groot voordeel van een bekend cms is dat je vrijwel elke vraag die je maar hebt ook op internet kunt vinden. Het komt maar zelden voor dat je niet het antwoord op je vraag kunt vinden. Doordat zoveel mensen gebruik maken van het systeem zijn er ook al veel mensen je voor geweest met het stellen van de vraag.

Bij een onbekend of geheel onbekend systeem kun je het wel vergeten. Dan kost het erg veel moeite om een antwoord te vinden, als dat überhaupt al lukt.

De voordelen samengevat

Natuurlijk kun je een geweldige website hebben in een onbekend cms. Maar zoals je nu weet kan het een nadeel worden.

Wat zijn samengevat de voordelen van een (veelgebruik) cms:

  • Op een zeer gemakkelijke manier je website opzetten, beheren en onderhoud

  • Wisselen van webdesigner is een makkie

  • Het vinden van antwoorden op je vragen is vrijwel altijd mogelijk

Ben je zeer tevreden over je huidige webdesigner, laat je website dan nog lekker zo draaien. Maar denk bij het opzetten van een nieuwe website nog eens terug aan deze blog. Grote kans dat je dan toch de keuze maakt voor een bekend cms.

Commentaar

Reacties