Hoe kom ik aan meer klanten?

Heb jij als zelfstandig ondernemer moeite om rond te komen van je eigen bedrijf? Ligt de vraag 'Hoe kom ik aan klanten' continu op je lip? Kom langs voor een gratis groeisessie in Apeldoorn en maak gebruik van klantmagneetmarketing.

Plan je gratis groeisessie*

Willem-Jan Creëert meer bekendheid en buzz met video

Klant van de Maand Patrick van Gurp

Patrick van Gurp is sinds 2012 eigenaar van zijn videoproductiebedrijf Studio van Gurp. In het eerste jaar van zijn onderneming heeft hij een groot aantal trouwreportages mogen filmen en timmert hij aan de weg met newbornclips, een nieuw videoproduct dat een korte sfeerreportage weergeeft na de geboorte van een baby.

Ondanks dat Patrick een aantal mooie opdrachten heeft binnengehaald, blijft marketing en klanten werven een vervelend punt. Daarbij wil Patrick zich meer gaan richten op het bedrijfsleven, omdat het voor Patrick een enorme uitdaging is.

De doelgroep: MKB Bedrijven

Samen met Patrick zijn we begonnen aan een plan om met Studio van Gurp op het bedrijfsleven te richten. Uit een 20tal doelgroepen is gekozen om te richten op de kleinere bedrijven (2-20 medewerkers). Willem-Jan is de eigenaar van het bedrijf en staat symbool voor de doelgroep. Willem-Jan ondervind een teruglopende omzet, mede doordat zijn naamsbekendheid in de regio niet aanwezig is. En hoe hij meer naamsbekendheid kan krijgen weet Willem-Jan niet, hij is sterk in zijn eigen specialisatie.

Photo 17-06-13 12 59 22Snelle bekendheid bij potentiële klanten

Wat Willem-Jan nodig heeft is snelle bekendheid bij zijn potentiële klanten. De doelgroep van Willem-Jan moet weten dat hij en zijn bedrijf bestaat. En het creëren van snelle bekendheid is de waarde van Studio van Gurp. Dat doet Patrick door een filmconcept te ontwikkelen voor een bedrijf om het verhaal van het bedrijf te vertellen. Het verhaal achter het bedrijf, wil Patrick graag in beeld brengen / op video vastleggen. De sterkte van Patrick is dat hij een combinatie kan aanbrengen tussen artistieke elementen (Patrick heeft veel connecties in de danswereld) en in de videografie. Daarmee kan hij gave video’s maken, zoals lipdubs , etc.

Gratis denkkracht

Maar hoe weet Willem-Jan wat Studio van Gurp voor hem kan betekenen? Patrick bied gratis denkkracht aan en komt met ideeën om de naamsbekendheid te vergroten. Op die manier kan Patrick de ondernemers interesseren in zijn oplossing. Op basis van deze ideeën ontwikkelt Patrick een filmconcept voor Willem-Jan. En dat alles om resultaat te halen: Leads genereren.

Wil jij eens sparren met Patrick?

Ken jij of ben jij Willem-Jan? Of wil je gewoon eens sparren met Patrick, omdat jij meer bekendheid wil krijgen via video? Neem dan contact op met Patrick van Gurp of neem contact op met mij, ik breng jullie graag met elkaar in contact. En wat is er nu beter om een videoproductiebedrijf te promoten, dan met een video? Hieronder is een video te zien voor de Toys XL!

Toys XL Almere Teenage Mutant Ninja Turtles Meet & Greet 23-03-2013 from Studio van Gurp on Vimeo.

Commentaar

Reacties