Hoe kom ik aan meer klanten?

Heb jij als zelfstandig ondernemer moeite om rond te komen van je eigen bedrijf? Ligt de vraag 'Hoe kom ik aan klanten' continu op je lip? Kom langs voor een gratis groeisessie in Apeldoorn en maak gebruik van klantmagneetmarketing.

Plan je gratis groeisessie*

Zo word jij trots op je bedrijf!

Misschien ken jij het als ondernemer wel: Je bent al een tijd bezig met je bedrijf, maar je kunt er nog niet echt trots op zijn. Het loopt niet zoals je wilt en tijdens verjaardagen kun je maar moeilijk uit je woorden komen wat je doet. Je wilt trots zijn op je bedrijf, maar het lukt maar niet. In deze blog geef ik je aantal pijlers om jezelf weer trots te laten zijn op je bedrijf!

 

Weet waar je voor gaat en waar je voor staat

Een belangrijke pijler om weer trots te worden op je eigen bedrijf is dat je verhaal goed klopt. Je wilt mensen kunnen inspireren met je verhaal, of in ieder geval dat ze snappen wat jij doet. Belangrijk is dat jij aan de slag gaat met het formuleren van je identiteit. Hierin omschrijf je waar je voor staat, waar je voor gaat en wat de kernwaarden van jouw bedrijf zijn! Zorg ervoor dat je de identiteit verder uitzet binnen je bedrijf, het moet echt die warme jas zij die jou past!

Door vanuit je identiteit te werken, werk je met passie. En als je passievol verteld over daar waar jij mee bezig bent, dan inspireert dat andere mensen. Doordat je verhaal enthousiast ontvangen wordt, word jij trots op je bedrijf. Door het werken aan en met je identiteit ga je ergens voor! Het helpt je om het verhaal van je bedrijf goed te verwoorden op bijvoorbeeld netwerkbijeenkomsten en op verjaardagen!

 

Kies een doelgroep en scoor!

De tweede pijler van trots zijn is klanten helpen. Eigenlijke iedere ondernemer straalt bij het vertellen over hoe zij een enthousiaste klant geholpen hebben. Om trots te zijn op je bedrijf is het dus belangrijk om zoveel mogelijk enthousiaste klanten te hebben. Hiervoor moet jij een groei doormaken en je omzet verhogen. En dat laatste is ook een belangrijk onderdeel van het trots zijn op je eigen bedrijf: Het behalen van voldoende omzet!

Om dat te bereiken is het belangrijk om de doelgroep te kiezen die het beste bij je past. Bedenk welke doelgroep wil betalen voor je oplossing. Kom erachter wat hen beweegt en waar zij tegenaan lopen. Scoor binnen deze doelgroep door ze een oplossing te bieden die ze niet kunnen weerstaan. Ontwikkel je eigen marketingmodel, inspireer je klanten en win!

 

Ga aan de slag en word succesvol!

Vandaag is de eerste dag om ervoor te zorgen dat jij succesvol wordt en dat jij trots kunt zijn op je bedrijf. Ga aan de slag met het formuleren van je identiteit en het maken van je eigen marketingmodel. Mocht je advies nodig zijn bij het ontwikkelen van je eigen succesvolle bedrijf, plan dan een gratis groeisessie. Samen gaan we de essentiële stappen ontdekken die jij nodig hebt om succesvol te zijn met je bedrijf!

 

Commentaar

Reacties